Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

5 octombrie 2015

fibrilatie atriala


Buna ziua, Am un baiat de 17 ani care a fost operat pe cord la varsta de 1 an si 7 luni la Tg -Mures ,cu SDV, DSA si hipertensiune pulmonara , dupa 10 ani a fost diagnosticat cu astm bronsic sever, din 2010 are hipertensiune arteriala gr. 2 cu risc inalt, tiroidita autoimuna, hipotiroida,iar de 2 saptamani a facut fibrilatie atriala , am fost la Iasi si i-a recomandat ablatie , acum ia sintrom .Va rog sa-mi spuneti ce sa fac.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, va rugam sa ne trimiteti dosarul medical al fiului dvs. scanat pe adresa de e-mail iulia@centrele-ares.ro, pentru a putea fi inaintat catre specialistii nostri electrofiziologi, si in consecinta, pentru a primi o opinie pertinenta. Multa sanatate



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor