Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

22 noiembrie 2015

pericardita


Buna ziua! in urma cu doua saptamani am avut pericardita ,am fost la un cardiolog si mi sa dat brufen 600 o data pe zi . Dupa doua zile durerea din piept a inceput sa treaca ,apoi am fost iar la control si a zzis ca mai am putin si sa opresc tratamentul ca o sa o elimin . La doua zile dupa control am racit si l am sunat si a spus sa iau ZINADOL 500 de doua ori pe zi . La 4 zile seara ma luat o ameteala puternica, tremur in tot corpul ,febra . imi amorteau mainile si iarasi durerea in piept . am plecat la urgente mi au facut o injectie si mi au dat o jumatate de pastiluta roz .Dupa 2 ore m-am linistit doar ca imi ramasese durerea in piept.Mi au facut analize .electrocardiograma, triplex , si au spus ca sunt suspect de pericardita . Mi au dat sa iau iar brufen 600 dar acum de 3 ori pe zi .il iau de 4 zile dar durerea in piept nu m a lasat deloc . Au spus sa vin la control dupa 6 zile . Nu stiu ce sa mai fac ,ce anume ar putea fi ? parca am o piatra pe piept . E cumva altceva inafara de pericardita ? CE AR PUTEA FI ? VA MULTUMESC AST RASPUNS !


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, in momentul acesta, solutia cea mai buna este aceea de a urma tratamentul prescris. Daca aveti indoieli, ne puteti contacta pentru programarea unei consultatii si a unei noi ecocardiografii. Pentru programare, puteti apela 031 9300. Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor