Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

23 noiembrie 2015

flater atrial


Buna ziua! Tatal are 71 ani si a fost diagnosticat acum o luna cu flater atrial si pe langa pastilele de tensiune i s-a prescris sintrom ca anticoagulant.Sambata trecuta a facut o hemoragie gingivala .Mentionez ca aluta sintrom o zi un sfert de pastila iar urmatoarea zi jumatate de pastila , a tinut regim alimentar cu sare cat mai putina si nu consumat bauturi alcoolice dar totusi s-a produs aceasta hemoragie. Va rog sa-mi spuneti care ar putea fi cauza.Doctorul cardiolog ne-a sugerat sa trecem pe pradax un anticoagulant nou dar nu stim ce hotarare sa luam .As vreac sa stiu daca pt afectiunea pe care o are ar fi eficienta montarea uni dispozitiv watchman. Va multumesc anticipat.Cu multa stima si respect .


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, tratamentul cu anticoagulant este cunoscut ca avand dublu-tais. De aceea, daca pacientul are indicatia medicala de a monta acest dispozitiv - lucru care se constata dupa un consult amanuntit - el este o solutie excelenta de substitutie a tratamentului medicamentos. Ne puteti trimite dosarul medical pe adresa iulia@centrele-ares.ro. Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor