fbpx

Centrele de Excelenta in Cardiologie si Radiologie Interventionala

wall-street.ro | Parteneriat strategic: spitalul Monza si Centrele ARES investesc intr-o retea de clinici in orasele mici

Spitalul Monza si Centrele de Excelenta ARES vor investi in urmatorii 5 ani 4,5 milioane de euro in proiectul Ritmico, o retea nationala de clinici-butic axate pe investigarea si diagnosticul afectiunilor cardiovasculare. Planul este ca pana la finalul anului 2022 sa fie infiintate 30 de clinici in orase cu peste 50.000 de locuitori, prima clinica din retea functionand deja incepand cu 20 martie in Giurgiu.

“Proiectul il aveam in plan inca din 2013, de atunci l-am gandit si pregatit la nivel de concept si asteptam sa ne maturizam in piata si sa stabilim procedurile pe care le vom introduce. In acel moment noi aveam doar cardiologie interventionala si ne lipsea un punct important – chirurgia cardiaca, iar dupa ce am incheiat parteneriatul cu spitalul Monza am decis ca momentul potrivit pentru lansarea proiectului Ritmico”, a relatat, pentru wall-street.ro, Iulian Plescan, COO al Centrelor de Excelenta ARES.

Spitalul Monza si Centrele ARES isi propun ca pana in anul 2023 pacientii din majoritatea oraselor din Romania sa aiba acces la servicii medicale la standarde internationale si expertiza medicilor cardiologi din tara si strainatate. Astfel, vor fi inaugurate in jur de 6 clinici pe an, pentru anul in curs fiind in plan clinici la Constanta, Bucuresti, Focsani, Buzau, Pitesti si Giurgiu, unde unitatea primeste deja pacienti. Urmeaza Braila, Calarasi si alte orase, care vor fi anuntate pe parcurs.

Sursa: wall-street.ro

X
Sună Mesaj