Centrele de Excelenta in Cardiologie si Radiologie Interventionala

Front desk officer

Suntem pasionați de oamenii calzi, entuziaști, responsabili și onești! Echipa noastră a fost formată pornind de la aceste calități și ne dorim să trecem de barierele mediocrității, cautând excepționalul în fiecare dintre colegii noștri. Oamenii care rezonează cu noi sunt pozitivi și calmi, comunicativi, în esență, au dorința de a face parte dintr-o echipă numeroasă cu un scop comun: Sănătatea inimiilor!

Ce va trebui să facă viitorul membru al echipei noastre?

Suntem Centrele de Excelență Ares cu Standarde de Excelență în Cardiologie și Radiologie Intervențională. Zilnic, primim pacienți care, atunci când ajung în centrul nostru, au nevoie de o persoană cu zâmbet blând care să îi întâmpine și să le ofere suportul necesar în vederea efectuării consultației cardiologice/radiologice/ginecologice. De asemenea, va oferi informații pacienților despre serviciile și programul medicilor, va efectua progrămările pacienților la consultații medicale de specialitate și va încasa contravaloarea serviciilor medicale de care au beneficiat aceștia. Toate aceste activități presupun minime cunoștințe de utilizare a calculatorului și a Suitei Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint). Pentru utilizarea sistemului medical și a casei de marcat, se va susține un training, alături de coordonatorul departamentului.

Ce oferim noi?

Contează să afli că îti oferim, în primul rând, cel mai onest sprijin. Fiecare dintre colegii tăi te va ajuta să capeți experiență în acest domeniu. Pachetul salarial este răsplătit în aceeași măsură cu munca pe care o vei depune aici. Echipa noastră este una voioasă, tânără, dornică de rezultate excepționale.

Te așteptăm!

 

Incarcă CV (obligatoriu)

X
Sună Mesaj