Centrele de Excelenta in Cardiologie si Radiologie Interventionala

Operator Call-Center

Operator Call-Center

Ești în căutarea unui job care să fie mai mult decât un simplu loc de muncă? Dacă ești o persoană empatică și comunicativă și îți dorești ca prin acțiunile tale să faci o diferență în viețile celorlalți, te așteptăm în echipa noastră. Căutăm un coleg nou care să se alăture echipei din call-center-ul Centrele de Excelență Ares. Vei fi, practic, ”interfața” dintre pacienți și medicii noștri specialiști. Vei avea posibilitatea să ajuți oameni care se află în momente dificile ale vieții să își recapete încrederea și zâmbetul.

Care vor fi principalele tale atribuții?

În cadrul departamentului call-center, vei asigura suportul pentru pacienții care au nevoie de serviciile noastre.  Vei oferi informații despre programul și disponibilitatea medicilor, despre proceduri medicale și vei face programări. La Centrele de Excelență Ares, toți pacienții sunt foarte importanți. Misiunea ta va fi să creezi, cu fiecare în parte, o relație bazată pe respect, umanitate, încredere și satisfacția calității. Abilitățile de comunicare și cunoștințele minime de operare a calculatorului sunt necesare. De trainingul pentru utilizarea sistemului medical ne ocupăm noi.

Ce îți oferim?

Vei face parte dintr-o echipă tânără și motivată, al cărei scop comun este să redea sănătatea celor care au nevoie. Îți oferim tot sprijinul să te dezvolți în cadrul acestei echipe și un pachet salarial pe măsura efortului depus.

Acestea fiind zise, dacă tu consideri că tot ceea ce am scris aici reprezintă pentru tine o oportunitate, noi așteptăm CV-ul tău la adresa: office@centrele-ares.ro.

Te așteptăm!

 

X
Sună Mesaj