ARES Bucuresti - Spitalul Monza


Clinica de cardiologie ARES București este cel mai important centru de cardiologie intervențională din România. Beneficiază de trei săli de angiografie echipate la standarde europene, o secție de cardiologie clinică și un ambulatoriu de specialitate cu 6 cabinete medicale.

ARES București este situat în incinta Spitalului Monza și beneficiază de suport chirurgical pentru procedurile intervenționale și cele hibrid. Este singurul centru din țară unde au loc proceduri intervenționale complexe precum Mitraclip, Jetstream, Rotablatie sau proceduri CTO (Angioplastii complexe).


ARES - SPITALUL MONZA
ARES - SPITALUL MONZA
Interior Ares Bucuresti
ARES - SPITALUL MONZA
Interior Ares Bucuresti
Interior Ares Bucuresti

Proceduri efectuate la ARES - Spitalul Monza - Bucuresti


Coronarografie - Angiografie coronariana / Diagnostic angină pectorală
Descriere Coronarografia nu reprezintă un tratament, dar indică medicilor care este tratamentul optim pentru pacient. Prin coronarografie, medicul cardiolog interventionist injecteaza substanta de con...

Vezi mai mult

Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.


Medicii ARES ARES - Spitalul Monza


Dr. Dan Deleanu - Cardiolog Interventionist | Centrele ARES | Inovatie in Cardiologie
Dr. Dan Deleanu
Medic Primar Cardiolog
Curriculum Vitae