Dr. Lucian Mureșan

Dr. Lucian Mureșan

Medic Primar Cardiolog

Electrofiziologie și Aritmologie

Dr. Lucian Mureșan este medic primar cardiolog la Spitalul Ares din Cluj-Napoca.

 A absolvit în anul 2007 cursurile facultății de medicină din cadrul UMF Cluj-Napoca, iar în perioada 2007-2011 a făcut rezidențiatul în cardiologie, la Spitalul Clinic de Recuperare. În această perioadă a efectuat un stagiu în Electrofiziologie Cardiacă la Spitalul CHU Brabois din Vandoeuvre-les-Nancy, Franța. Începând cu anul 2016 este Doctor în medicină.

În perioada 2016-2017 a lucrat ca medic specialist cardiolog la Spitalul „Louis Pasteur” din Colmar, Franța și ca electrofiziolog la Spitalul „Emile Muller” din Mulhouse, Franța.

Deține competența în Ritmologie intervențională și stimulare cardiacă, competența Europeană în Ritmologie Intervențională și competența în ecocardiografie.

Dr. Lucian Mureșan a publicat peste 20 de cărți ca autor principal sau coautor și peste 10 articole în reviste de specialitate din țară și străinătate.

Proceduri efectuate de Dr. Lucian Mureșan

Aceeași specialitate

ARES Helper

Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor