Centers of Excellence in Interventional Cardiology and Radiology

Ask the doctor

Use the form below to ask your questions of medical specialists, and in the shortest possible time one of our specialists will answer.

Please enter a valid e-mail address to confirm receipt of response.

 • Cu ce poate fi inlicuut medicamentul Cordarone?
  19 May, 2019

  Buna ziua!Sotul neu ia Cordarone de 4ani,recent am fost la oftamolog si are porobleme cu vederea din cauza la cordarone si ia recomandat inlocuirea cordarone.Pina ajungem la un cardiolog,(unde am fost au fost ocupati pt urmatoareke doua saptamini)poate ne dati un sfat.Multumesc!

  Patient response:
  Înlocuit ,scuze!

 • Artere infundate membre inferioare
  16 May, 2019

  Buna ziua , Ce se poate face in cazul ocluziei arterei poplitee la un pacient cu by-passs femuralo-popliteu ? Va multumesc.

  Medic advice:
  Bună ziua, unul dintre reprezentanții noștri medicali va lua legătura cu dumneavoastră în cel mai scurt timp. Vă dorim multă sănătate!

 • Problema Inima
  14 May, 2019

  Buna ziua ma numesc Ionut am 27 de ani si am niste stari foarte ciutate in ultima vreme. Seara cand ma pun in pat inima mea incepe sa imi bata repede si cu putere aceste stari sunt urmate de altele cum ar fi gaze intestinale si zgomote in stomac, gaze .Daca incerc sa ma ridic la 45 de grade aceste simptome incep usor sa dispara. Acum cateva luni aveam serii de palpitatii mi am facut cateva analize si doctorii au observat ca am tsh marit respectiv 8.34 si am inceput sa iau eutirox .Dupa ce am inceput tratamentul au inceput o serie de simptome ciudate ,palpitatii mai mereu si batai ciudate ale inimii care ulterior au disparut. Acum am alte simptome ;seara cum am mentionat , un alt simptom este ca sunt momente cand simt asa ca o ameteala si o stare de oboseala maxima si o caldura asa care pleaca din piept (ca un fior) si pleaca spre cap si simpt parca o presiune parca mi ar pocni ceva . Imi puteti da un sfat va rog

  Medic advice:
  Bună ziua, sfatul nostru este acela de a vă programa la o consultație cardiologică completă. În urma investigațiilor efectuate în timpul acestei consultații (anamneza, electrocardiograma, ecografie cardiacă), medicul cardiolog vă va putea recomanda un plan de tratament sau investigații amănunțite, dacă va fi cazul. Numărul 031 9300 vă stă la dispoziție pentru programare. Vă dorim multă sănătate!

 • Ginecologie
  14 May, 2019

  Bună ziua.Am 49 de ani si de circa 2 luni am probleme cu ciclul nenatural.Mai precis in luna martie am avut ciclu de 2 ori,in aprilie 4 zile si culoarea roz.Se poate sa fiu însărcinată sau intru la menopauza? Multumesc

  Medic advice:
  Bună ziua, pentru a primi un răspuns medical adecvat vă recomandăm să vă programați la o consultație ginecologică. Numărul de telefon 031 9300 vă stă la dispoziție pentru programări. Vă dorim multă sănătate!

 • fibrilatia atriala permanenta
  13 May, 2019

  buna ziua sufar de 5 ani de fibrilatie atriala permanenta in urma sindromului hasimoto ma intereseaza daca as putea sa beneficiez de o procedura watchman si daca cnas ul deconteaza aparatul respectiv?

  Medic advice:
  Bună ziua, unul dintre reprezentanții noștri medicali va lua legătura cu dumneavoastră în cel mai scurt timp. Vă dorim multă sănătate!

 • Ocluzie intestinala
  12 May, 2019

  Bună ziua! Va rog frumos sa ma ajutați pentru o a doua părere în cazul unui CT cu etaj abdomino-pelvin cu rezerva artefactelor respiratorii efectuat astăzi de bunica mea în vârstă de 88 de ani. Îngroșare parietale circumferințiala, neregulata, iodofila(grosime max 16 mm), ce determina zona de stenoza subiacenta, la nivel sigmoidian, extinsa pe o lungime de cca. 45 mm, diametrul colonului transversal cca. 64 mm. Fără pneumoperitoneu vizibil CT. HGTH de cca 29/31 mm - de corelat cu ex EDS. Colecist destins( ax transversal cca 52 mm, ax longitudinal cca 100 mm) cu conținut omogen și pereți subțiri. Concluzie: Marcanta distensie a cadrului colonic, cu aspect CT sugestiv pentru sindrom subocluzic, prin stenoza strânsă cu îngroșare parietale la nivelul sigmoidului, cu aspect CT sugestiv cel mai probabil cu substrat patologic tumoral-necesita corelare cu ex clinic, colonoscopic, histopatologic. Colecist destins cu ectazie de CBIH și dilatație de CBP cu decalibrare risca la nivel cefalic pancreatic, fără decelarea certa CT a unei cauze obstructive - de corelat cu ex EDS

  Medic advice:
  Bună ziua, întrucât specializarea noastră este Cardiologia clinică și Intervențională, vă recomandăm să luați legătura cu un medic de specialitate - Gastroenterolog sau Proctolog. Puteți solicita a doua părere medicală, aici >> https://www.spitalulmonza.ro/centre/specialitati-medicale/gastroenterologie-si-endoscopie/ . Vă dorim multă sănătate!

 • MAV cerebral embolizare endovasculara
  11 May, 2019

  Salut. Va scrie Ion Durbala sotul Tatianei Djuraev bolnava cu MAV cerebral gr.4, ambii fiind cetateni ai R.Moldova. As dori, daca e posibil, sa ne consultati cu privirea posibilitatii petrecerii tratamentului de embolizarea edovasculara al malformatiei arterovenoase. De asemenea, daca e posibil, sa ne informati care ar fi costul integral a interventii endovasculare pentru acest caz. Avem pelicula si cd cu rezultatul angiograiei cu contrast. Deplasarea la consultatie, presupune careva riscuri de sanatate pentru sotie deoarece la moment orice activitate ii genereaza ameteli, oboseala si dureri cerebrale si ca urmare consultarea ar fi bine sa urmeze cu internare. Dar pentru aceasta trebuie sa stim de ce suma trebuie sa dispunem. Astept cu nerabdare raspunsul Dumneavoastra.

  Medic advice:
  Bună ziua, unul dintre reprezentanții noștri medicali va lua legătura cu dumneavoastră. Vă dorim multă sănătate!

 • coronografie
  08 May, 2019

  Buna ziua Am efectuat o consultatie la Punctul de lucru de la Focsani de catre D.na Doctor Anghelina Daniela,iar in urma consulatiei mi s-a indicat a efectua o coronografie.La cateva zile am fost sunat de un reprezentant al firmei si mi s-a spus ca aceasta procedura ma costa 1400 ron.In cazul in care trebuie sa mi sa introduca un stend,puteti sa-mi spuneti la cat se va mai ridica aceasta operatiune?,sau eventuale alte proceduri? Multumesc

  Medic advice:
  Buna ziua. Veti fi contactat astazi de catre Consilierul Medical ARES cu care ati vorbit pentru a va raspunde la intrebarile dvs legate de coronarografie. Multumim!

 • hipertensiune arteriala
  07 May, 2019

  cum pot obtine Recardio ?

  Medic advice:
  Bună ziua, având în vedere că este din plante, credem că poate fi luat și fără rețetă. Vă dorim multă sănătate!

 • psa
  05 May, 2019

  Bunaziua , Tatal meu 78 ani, PSA este 19,1.Ce inseamna? Va multumesc in anticipat pt raspuns. Multumim.

  Medic advice:
  Bună ziua, unul dintre reprezentanții noștri medicali va lua legătura cu dumneavoastră în cel mai scurt timp. Vă dorim multă sănătate!

X
Sună Mesaj