Centers of Excellence in Interventional Cardiology and Radiology

Ambient Lighting, a new dimension of patient experience in angiography room!

917 Views
 

Viziunea noastra este sa oferim pacientilor ARES cele mai revolutionare terapii din lume. Cele 6 premiere medicale ale Centrelor ARES in doar 5 ani de activitate confirma grija noastra pentru sanatatea pacientilor nostri. Chiar daca dotarile spitalului nostru sunt impresionante, in sala de interventie este intampinat cu o lumina rece, medici si asistente care il inconjoara, echipamente medicale care navigheaza in jurul sau, intr-un cuvant, o sala de operatie.

Dar daca nu ar mai fi asa? Daca pacientul ar avea posibilitatea sa efectueaze procedura medicala intr-o sala care este “patient friendily”?

In acest caz, va prezentam Ambiental Lighting Experience, cel mai nou proiect a Centrelor ARES!

Salile de angiografie ARES sunt dotate cu lumina ambientala si sistem performant de sunet. Pacientul inca de la internare este intrebat care este culoarea sa preferata. Informatia este transmisa in sala de angiografie, astfel incat, pacientul este intampinat intr-o atmosfera extrem de prietenoasa, iar lumina ambientala poarta tentele culorii sale preferate! Lipsa luminii reci, puternice, lumina indirecta de o culoare prietenoasa si sistemul de sunet cu muzica de pian, ii ofera pacientului nostru posibilitatea de a scapa de teama unei interventii, chiar si una minim invazive, in care nu sufera nicio durere si este treaz pe toata durata acesteia. “

Iulian Plescan

Director Operational

Centrele de Excelenta ARES

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Or
you contact us!!

Call Center
031 9300

X
Sună Mesaj