Testimonials


El este micuțul Rareș și povestea lui are final fericit.

Doi anișori și multă poftă de viață. El este micuțul Rareș și povestea lui cu final fericit. Încă o viață salvată datorită Asociației Salvează o inima și a doctorilor inimoși din cadrul Centrelor ARES.

View Procedure


Stefan Popescu - de la Ritmico Focsani la Centrele ARES Bucuresti

De la o simpla consultatie de cardiologie la Clinicile Ritmico Focsani la cea mai complexa procedura de cardiologie din lume, procedura de schimbare valva aortica ( procedura TAVI ). Domnul Popescu a fost primul pacient al clinicii RITMICO din Focșani, imediat după deschidere. Povestea lui e povestea oricărui pacient din România care suferă de o boală cardio-vasculară nediagnosticată. Tu când ai mers ultima dată la cardiolog?

View Procedure


Dr. Ștefan Răileanu este medic cardiolog in Romania si pacient la Centrele ARES

Dr. Ștefan Răileanu este medic cardiolog. Când a avut el însuși probleme cu inima, a ales Centrele de Excelență Ares. Interventia a fost efectuata in Bucuresti, la cel mai mare spital de cardiologie din Romania.

View Procedure


Aurelia Adriana R - Ablatie fibrilatie atriala

Doamna Aurelia Adriana R, pacienta noastra tratata de fibrilatie atriala prin procedura de ablatie. Procedura a avut loc in cel mai mare spital de cardiologie din Romania.

View Procedure


Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27 Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Spitalul Ponderas

Bld. Nicolae Caramfil nr. 85A, Sector 1, Bucuresti, incinta Spitalului PONDERAS

This website has been designed for informational purposes. It does not replace the medical consultation in any case. Any decision regarding the diagnosis and treatment of your condition will be made only after a specialized medical consultation.