Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

8 iulie 2014

copil de 3 ani cu DSA de 13mm


BUNA ZIUA . AM UN BAIAT DE 3 ANI SI PATRU LUNI SI A FOST DIAGNOSTICAT CU DEFECT SEPTAL INTERATRIAL DE 13.69 MM CU SUNT CRESCUT , HIPERTROFIE VENTRICULARA DREAPTA . IN URMA CU 1 AN SI JUMATATE AVEA 0.8MM . VA SCRIU CU RUGAMINTEA SA IMI SPUNETI DACA E NECESARA INTERVENTIA CHIRUGICALA PE CORD DESCHIS SAU PRIN UMBRELUTE? DORESC SA IAU CONTACT CU UN SPECIALIST ORI PRIN EMAIL SAU TELEFONIC ....0752003367 , 0744861096


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, data fiind dilatarea cavitatii drepte a inimii, se impune abordarea atitudinii terapeutice. In cazurile in care este posibila, interventia de implantare a umbrelutei este tratamentul de prima intentie in inchiderea malformatiilor cardiace de tip DSA. Pentru a evalua corect malformatia si implicit terapia care se potriveste cel mai bine, este necesara efectuarea unei ecografii cardiace transtoracice, de catre un medic cu experienta in patologia cardiaca congenitala, care sa faca parte din echipa interventionala si utilizand un aparat de performanta.
Daca mai aveti nevoie si de alte informatii, va rugam sa ne anuntati, in aceasta sectiune sau pe adresa de e-mail iulia.ungureanu@centrele-ares.ro



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor