Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

14 septembrie 2014

Suflu sistolic gradul 1


Buna ziua, sunt mama unei fetite de 1 luna jumatate, doctorul neonatolog mi-a zis ca fetitei ii se aude la inimioara suflu sisolic de gardul 1. Vroiam sa intreb daca este ceva grav si daca necesita un control cardiologic. Va multumesc!!!


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, nu vom sti daca este grav sau nu, in lipsa unei ecografii cardiace efectuate de catre un medic cardiolog ce are experienta in lucrul cu cei mici, si mai ales in diagnosticarea malformatiilor cardiace. Va recomandam sa o consultati pe dr. Silvia Iancovici ce poate fi gasita in cadrul Centrului nostru, in zilele de miercuri si vineri. Programarea se poate stabili la numarul de telefon 0731.771.111. Sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor