Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

30 septembrie 2014

Defect septal interatrial


Am fost diagnosticata recent cu defect septal interatrial si mi s-a recomandat interventie de inchidere fara operatie clasica prin deschiderea sternului adica prin introducerea unei "umbrelute" la clinica dumneavoastra.Imi puteti spune la ce suma se ridica o astfel de interventie? Multumesc frumos.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, veti fi contactata in cel mai scurt timp de catre un membru al echipei ARES pentru a fi informata in privinta tuturor aspectelor implicate de interventia de inchidere a malformatiei cardiace congenitale de care suferiti. Va dorim multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor