Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

12 octombrie 2014

Defect septal ventricular 7 mm


Buna ziua ,am născut acum o luna doua fetițe gemene in Luxemburg , una din ele sa născut cu aceasta malformație de 7 mm cei de aici ne-au spus ca nu se Închide singura si k va trebui sa facem o intervenție chirurgicală pe cord deschis in bruxelle , întrebarea mea este ce șanse avem la clinica DVs? Aștept răspuns urgent ! Mulțumesc


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, in primul rand este este esential ca fetita sa fie vazuta ecografic de catre unul din medicii ce fac parte din echipa interventionala ARES. Apoi, daca diagnosticul si dimensiunile se confirma, exista posibilitatea inchiderii defectului pe cale minim-invaziva, prin implantare de tip umbreluta. Daca va este dificil drumul pana la spitalul nostru (Bucuresti, str. Racari nr.6A, sector 3), puteti expedia documentele medicale ale fetitei si prin e-mail la adresa iulia@drnechifor.ro. Pentru detalii, puteti apela cu incredere 0731.771.111.



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor