Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

5 noiembrie 2014

RMN COLOANA LOMBARA


Buna ziua, Am efectuat un RMN Coloana lombara la MEDLIFE intrucat acuz dureri lombare destul de grave.Am facut 10 zile fizioterapie si masaj dar dupa acestea durerile s-au intensificat major, cuprinzand Fesa stanga si mai apoi in jos pe picior la gamba stanga. Dureri mari...nu ma muteam misca decat ff greu si am luat antiinflamatoare :aulin, ketonal,zaldiar, cloroxazon si Lyrica 75 mg la indicatia dr. neurolog. O perioada a fost o usoara ameliorare...de scurta durata. Am mai facut si injectii cu dexometazona vreo 7 zile astfel ma puteam debloca la coborarea din pat. Dupa 1 sapt. am schimbat tratamentul in sensul ca am mai adaugat pe langa injectie-DEXOMETAZONA, care cat de cat ma monta dimineata si panangin 6/zi si seara pentoxi retard. Acum am inceput sa descresc cant. de dexometazona la jumatate ca mai apoi sa o las la 1/4 , 2-3 zile si apoi sa renunt. Asta la o consultatie a unui dr.in recuperare medicala neuromotorie.Mentionez ca degetele mici de la piciorul stang sunt amortite in 90% din zi. Sunt disperata intrucat nu as vrea sa ajung sa ma operez decat daca este absolut imperios necesar. Daca as putea sa evit acest lucru as dorii daca se poate spre marea amablititatea a dlul dr. Nechifor de a-mi spune daca se poate intervenii si in cazul meu cu o Nucleoplastie sau nu. Vin cu rugamintea de a-mi examina Rmn-ul si a-mi spune si mie ce probleme sunt la coloana si daca le pot rezolova in acest mod despre care am citit ca dl. doctor, este un adevarat profesionist. Exista cumva posibilitatea sa am stenoza de canal vertebral?? Si din interpretarea scrisa a RMN-ului pe care o sa o atasez mai sunt termeni referitori la mai multe discuri...mai exact 4 din 5. Inteleg ca problema cea mai grava este la L5-S1 asa este?...deci aici ar trebui intervenit?? Si la celelalte daca sunt probleme mai putin grave ce pot face. In principiu vroiam sa stiu daca ptr dureriile mele acute se poate face aceasta Nucleoplastie prin care sa-mi imbunatatesc calitatea vietii fara operatie. Astept raspunsul dlui doctor. Va multumesc foarte mult de intelegere si de amabilitetea cu care tratati pacientii. Numai bine. Mateescu Anisoara


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua,
Este necesar ca domnul doctor sa va vada imaginile RMN pentru a va putea recomanda un plan terapeutic sau altul

Aveti, in cele ce urmeaza, instructiunile pentru trimiterea imaginilor RMN catre dl. doctor Nechifor.


1. Va rugam sa arhivati intreg continutul cd-ului intr-un singur fisier .zip (nu .rar, .ace, .exe sau .nrg)
2. Intrati pe site-ul www.wetransfer.com

3. Completati formularul:
- adresa noastra de e-mail (iulia@drnechifor.ro)
- adresa dumneavoastra de e-mail (este necesara o adresa valida pentru a va putea raspunde)
- atasati fisierul .zip
- in caseta pentru mesaj introduceti cat mai multe detalii legate de starea dumneavoastra clinica, istoric si tratamente urmate
- introduceti codul de verificate
- click pe butonul de Upload
In aproximativ 24 de ore veti primi la adresa de e-mail indicata un raspuns privind diagnosticul si tratamentul recomandat.

Pentru orice intrebari sau informatii, va rog nu ezitati sa ma contactati la numarul de telefon/e-mailul de mai jos.
In speranta ca informatiile furnizate v-au fost de ajutor, asteptam imaginile dvs.!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor