Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

7 noiembrie 2014

Hemangiom buza superioara


Buna ziua. V-am mai scris despre fetita mea cu un hemangiom la buza superioara pentru care am hotarat ca vom mere in vacanta de vara sa vedem ce este de fact. ceea ce am uitat sa intreb este un pret estimatic al embolizarii hemangiomului.Si care sunt actele necesare pentru internare deoarece suntem din Oradea si cand mergem sa mergem cu tot ce avem nevoie.care este pretul spitalizarii pentru o zi?Multumesc.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, este posibil ca embolizarea sa se produca in mai multe sedinte. Este necesar sa va prezentati cu fetita la o consultatie pentru a evalua numarul estimativ de sedinte necesare, materialul ce se va folosi, tipul de anestezie, si implicit, costurile asociate. Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor