Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

2 decembrie 2014

ANEVRISMUL DE AORTA


Buna ziua, Sotul meu a fost diagnostical la un control inaintea unei operatii de hernie de disc cu anevrism de aorta ascendenta .Intrebarea mea este dupa cit timp se poate interveni ,avind in vedere ca a suferit o interventie chirurgicala cu anestezie generala de 3 ore.NU a prezentat nici un simptom in afara unei usoare HTA.Daca puteti sa-mi spune-ti care este metoda de interventie ,exista vreo posibilitate de interventie minim invaziva,sau pe cord deschis,care sunt riscurile si care este perioada de recuperare?si o estimare a costurilor acestei interventii la clinica dumneavoastra,as vrea sa va trimit si rezulatele investigatiilor pe care le-a facut,dar nu stiu daca pot sa vi le trimit alaturat,daca nu am sa vi le trimit de pe emai-lul personal,sper sa ajunga.Cu mult respect si multumesc anticipat Viorica Ivan


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, am primit imaginile de la dvs., si asteptam un raspuns de la dr. Dan Deleanu vis a vis a de ele, dupa care va vom contacta pentru a vi-l comunica. Daca aveti si imagini mai multe sau mai clare, va rugam sa le trimiteti pe adresa de e-mail iulia@drnechifor.ro. Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor