Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

9 ianuarie 2015

Tensiune arteriala diferite intre brate


Bună ziua, am și eu o întrebare, de ceva timp ma simt cam amețit, nu amețeală cu vârtej, ca și când as umfla la baloane, cam aceeași senzație, am făcut analizele la sânge, toate au ieșit bune, am fost la un medic care a ascultat și inima, a zis ca e un mic suflu sistolic, dar nimic îngrijorător, câteodată simt ceva dureri în parte stanga a pieptului, am luat pulsul și este 12 cu 8 la mana stanga și 15 cu 10 la mana dreapta, lucru care ma cam îngrijorează, precizez că am 20 de ani, 1,90, 70 de kg, nu beau, nu fumez, și sunt foarte îngrijorat, îmi e teama de vre-un infarct ceva, va mulțumesc.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua. Aveti nevoie de o ecografie cardiaca si eventual de un test de efort - doar asa putem stabili daca aveti vreo suferinta cardiologica importanta. Pentru programari, va rugam sunati la 031 9300. Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor