Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

2 februarie 2015

inchidere DSV copil de 2 ani


Buna ziua, Baiatul meu in varsta de 2 ani e posibil sa aiba nevoie de interventie chirurgicala pentru inchidere DSV (de la nastere mergem regualt la control si acum se ia in discutie operatia). Imi puteti spune va rog daca sunt sanse sa se aplice procedura intervenionala (mai putin invaziva) in cazul lui avand in vedere urmatoarele detalii: - are DSV perimembranos cu extensie trabeculara de 4-5 mm cu shunt stang-drept - insuficienta mitrala minora - insuficienta tricuspidiana gr I/II - insuficienta pulmonara gr I/II, inel pulmonar 13.5 mm, stenoza pulmonara larga cu gr max in trunchiul arterei pulmonare 30mmHg - cavitati stangi reactionate - foramen ovale patent cu sunt stang-drept Astept cu nerabdare un raspuns. Multumesc


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua
Având în vedere diagnosticul scris și povestea dvs se poate constata ca problema cardiaca la fiul dvs este destul de avansata și importanta. Indicația de a închide defectul este clara, fiind interventional sau chirurgical. Din punctul nostru de vedere ar trebui sa evaluam corect ecografic dacă se poate efectua aceasta procedura, ea necesitând anumita structura a defectului ca sa fie eligibila pentru închidere cu umbreluța. Va recomand sa ajungeți la noi pentru evaluare ecografica.



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor