Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

10 februarie 2015

Embolizare fibrom uterin


Am un fibrom uterin fibromatos anterior corporal intramural de 4.1/ 4.8 cm. Am fost la 3 medici ginecologi care mi-au zis ca tb sa ma operez , sa aștept un an si apoi sa încerc sa am un copil. Pe net am văzut informații despre embolizare ,intervenție despre care medicii nici măcar nu mi-au amintit ca o alternativa. La ultimul i-am spus ca m-am hotărât pt embolizare . Mi-a zis sa mi-o scot din minte ca nu voi duce sarcina pana la capăt . Explicația ei este următoarea : in momentului când se face embolizarea cele doua artere care alimentează uterul sunt aproape închise iar o posibila sarcina va avea nevoie de mai mult sânge pt a evolua , sânge care nu va mai avea pe unde sa treacă după embolizare si astfel voi pierde sarcina. As vrea sa știu dc exista riscul acesta sau doar a vrut sa ma convingă ca ar fi mai buna mimectomia.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, veti fi contactata de catre asistenta Dr. Rares Nechifor pentru a primi toate informatiile de care aveti nevoie. Referitor la argumentele contra-embolizare, cele mai graitoare dovezi sunt zecile de paciente ce au nascut deja copii sanatosi, post-procedural. Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor