Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

22 februarie 2015

Embolizare adenom prostata


Am fost diagnosticat de mai multi ani cu adenom de prostata. Am urmat tratament cu ,,avodart ' dupa care mi s-a recomandat ,,omnic '. Acum nu am probleme deosebite; am 65 de ani si am aflat de aceasta procedura . M-ar interesa unde pot face o asfel de inerventie ? ( sunt din Jud. Bacau ) . care ar fi costurile totale ? ( analize preliminare , RMN ,etc. ) si daca pot face interventia pe baza unei planificari prin medicul de fam. si Casa de Asigurari ?


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, embolizarea adenomului de prostata se poate realiza in Centrul ARES Bucuresti, situat in incinta Spital Ponderas. Analizele preliminare sunt: ecografie de prostata, uree, creatinina, sumar de urina, PSA, PSA liber. Va rugam sa apelati numarul de telefon 031 9300 pentru mai multe informatii. Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor