Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

17 martie 2015

Embolizare adenom prostata


EMBOLIZARE ADENOM PROSTATA 16 martie, 2015 Buna ziua. Tatal meu in virsta de 75 ani are adenom de prostata.Saptamina trecuta s-a produs un blocaj urinar,cu complicatie glob uretral.In acest moment are sonda urinara care trebuie astazi scoasa.I s-a prescris Nolicin.Este cardiac,operat,valva mitrala schimbata,accident vascular cerebral care i-a afectat partial centrul vorbirii,cu unele momente de pierdere a discernamintului.Medicamente prescrise:Preductal,glycard,sintrom,neuromultivita. In primul rind as dori rezolvarea adenomului:consult,embolizare,tratament..... Va rog sa-mi spuneti cum procedam,ce documente sunt necesare,ce costuri implica si daca CAS acopera din cheltuieli. Va multumesc anticipat.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, va rugam sa luati legatura cu asistenta dr. Rares Nechifor la telefon 0745 355. De principiu, trebuie sa ajungeti la consultatie in cadrul careia sa va fie evaluate documentele medicale, inclusiv PSA, PSA liber, ecografia de prostata. CAS nu contribuie cu nimic la costul de aproximativ 7000 lei al procedurii.



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor