Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

21 martie 2015

HTA LA EFORT


AM FACUT TEST DE EFORT SI DUPA 7 MIN SI 40 SEC MI A CRESCUT TA LA 200 CU 110 PULS 166 B/MIN.EKG NORMAL.OBOSESC LA URCAT SCARILE SI ORICE FEL DE EFORT .AM INTEPATURI PRECORDIALE CU IRADIERE IN MANA STG.SI UNEORI ARSURI SI PALPITATII SI NU AM AER.AM 54 ANI SUNT FEMEIE LA MENOPAUZA DE 7 ANI.CE MA SFATUITI SA FAC?


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, avand in vedere faptul ca testul de efort probabil este incomplet, iar simptomele pe care le descrieti se pot identifica cu cele ale anginei pectorale, trebuie sa va prezentati la un consult de cardiologie interventionala in cadrul careia sa evaluam necesitatea efectuarii coronarografiei. Daca acesta va fi cazul, vom putea sti daca simptomele dvs. sunt legate de leziuni prezente la nivelul arterelor coronare. Pentru mai multe informatii si programare, va rugam sa apelati numarul de telefon 031 9300.



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor