Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

21 martie 2015

Mi sa retras permisul auto pe 5 ani .


Mi sa retras permisul de catre doctorul neurolog.Este posibil deoarece mi se pare un abuz din partea medicului deoarece in urma investigatilor mi s-a pus diagnosticul screloza meziala bilaterala. Astept raspuns va multumesc..


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, scleroza meziala temporala uni sau bilaterala asociaza crize epileptice. Nu ati mentionat daca aveti crize epileptice sau nu, insa riscul ca aceasta sa se intample exista. Pacientilor cu epilepsie li se interzice sofatul pentru ca exista riscul de a suferi o criza la volan.
Daca doriti o a doua parere, un centru bun si bine dotat de investigare a epilepsiei este la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti (Dr. Ioana Mandruta se ocupa de partea aceasta). Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor