Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

13 aprilie 2015

Embolizare fibrom uterin


Buna seara, Ma numesc Dana si in anul 2012 am fost diagnostica cu nodul fibromatos,cu dezvoltare in portiunea corporeala:)(daca bine inteleg ce scrie pe buletinul ecografic) realtiv bine delimitat, dmensiune 8,1/7,4 cm. Precizez ca acest fibrom nu mi-a creat pana acum probleme in sensul ca nu provoaca menstruatii abundente,dureri la contact,etc. La ultima ecografie efectuata acum 3 zile se pare ca fibromul a crescut in dimensiune (cca 11/10 cm)..sau privit in profunzime chiar 14...provocand o durere surda in zona inghinala(stanga) si dureri de spate..deci practic o senzatie permanenta de disconfort. In acesti ani scursi de la diagnosticarea cu nodul fibromatos am cosultat mai multi medici..care mi-au recomandat fie sa nu il operez(atata timp cat nu provoaca dureri), dar sa-l monitorizez in permanenta(lucru pe care il si fac prin ecografii regulate la 4-5 luni),fie sa fac histerectomie,lucru pe care nu il agreez. In concluzie,fata de cele prezentate am rugamintea sa-mi comunicati daca ma pot programa(si cum) la embolizare (la dnul dr.Rares Nechifor),daca este necesar un consult de specialitate preoperatoriu,daca este ok transmiterea scanata a ecografiei,etc,daca fibromul acesta se preteaza la embolizare??? Multumesc pentru suport. O seara placuta.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, veti fi contactata telefonic de catre asistenta dr. Nechifor pentru a primi informatii, iar intre timp puteti expedia si electronic documentele medicale, pe adresele nicoleta@drnechifor.ro si office@drnechifor.ro. Multa sanatate, si va asteptam!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor