Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

18 mai 2015

Embolizare fibrom uterin


Buna ziua domnule doctor, Ma numesc Laura Mirela Popescu, am 47 de ani, sunt casatorita dar nu am copii si locuiesc in Italia de 13 ani In primavara acestui an am descoperit ca am un miom de circa 7 cm si unul de 1 cm care ma deranjau foarte tare nelasandu-ma sa stau jos, ma deranja si daca stateam intinsa in pat. In urma ecografiei transvaginale medicul a spus ca trebuie sa scot aceste mioame impreuna cu uterul.Pshilogic nu eram pregatita pentru asa ceva iesind in lacrimi din cabinet neconcepand sa ma mutilez chiar daca nu facusem copii si nu am in plan sa fac. Am inceput sa caut pe internet si am descoperit ca exista si metode mai putin invazive decat scoaterea uterului. Am descoperit cu o placuta surpriza ca se poate face embolizarea. Am descoperit cateva centre in Italia dar v-am descoperit si pe dvs. cu o mare admiratie pentru dorinta de progres in ceea ce priveste mentinerea uterului si implicit a feminitatii. Din pacate am inceput sa am dureri foarte mari, nereusind sa rezist fara antidolorifice asa ca am fost nevoita sa aleg intre laparatomie - adica scoaterea mioamelor cu 90 % reusita si pastrarea uterului sau isterectomie cu scoaterea mioamelor si a uterului de cale vaginala. Am optat pentru varianta laparatomiei vrand sa-mi conserv uterul. Acum va intreb pe dvs. in cazul in care acesti miomi se vor reface pot recurge la embolizare? In momentul in care imi voi reveni pot veni la pentru o consultatie si o ecografie?


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, nu este nevoie de interventia chirurgicala. Embolizarea va trata fibromul - un fibrom de 7 cm se poate trata eficient astfel!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor