Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

18 mai 2015

Fibrom Uterin


Buna seara!Am fost la un control ginecologic si la ecografie mi s-a spus ca am un fibrom uterin de 12/10 cm , dl. Dr. ginecolog mi-a propus interventia chirurgicala cu extirparea uterului , eu nu sunt de acord deoarece am 39 ani si doresc sa raman insarcinata ca nu am copii ,totodata am facut si examenul papa nicolau , rezultatul fiind bun , dumneavoastra ce ma sfatuiti sa fac ? doresc embolizare . astept raspuns de la dumneavoastra .


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, va recomandam sa nu efectuati interventia pana cand nu ajungeti la noi, pentru o ecografie transvaginala si un consult amanuntit. De principiu se pot emboliza si fibroamele ce depasesc 10 cm, iar pentru acestea, recomandam efectuarea unui RMN pelvin cu substanta de contrast care sa ne clarifice asupra: dimensiunilor exacte ale fibromului si uterului, daca exista si alte fibroame de dimensiuni mai mici, gradului de vascularizatie al fibromului, raportul acestuia cu uterul. Histerectomie, la o pacienta de 39 de ani se recomanda in situatii rare, si de obicei in acele situatii, se suspicioneaza sau deja este diagnosticata malignitate. Multa sanatate, si va asteptam pentru opinie.



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor