Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

30 mai 2015

Buna Ziua


Buna ziua, Ma numesc Vasut Silviu am 22 de ani si de la 5 ani fac sport. De curand am fost la un control, deoarece am o tensiune destul de mare..De cand m-a vazut doctorita m-a intrebt daca fac culturism. Practic acest sport de 4 ani dar nu pot spune ca de performanta, si fara produse pe baza de:(arginita,beta-alamina,creatina,oxid nitric etc) Si de la inceput a spus ca am peretele ingrosat si a verificat si asa este. Intrebarea mea este, din cauza salii este aceasta efectiune? Si sa renunt la acest sport? Mi greu sa inteleg ca de la sala se poate ingrosa un perete si ventricul al inimi. Astept Raspuns. Multumesc!


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, pentru a va putea da un raspuns pertinent, avem nevoie sa ne trimiteti rezultatul holterului si pe cel al ecografiei cardiace. Adresa de e-mail este iulia@centrele-ares.ro. Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor