Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

16 iunie 2015

DSA - canal arterial persistent


Buna ziua! Bebelusul meu are 10 luni si ieri i-am facut dupa 6 luni eco la inima. Diagnosticul a iesit ca si acum 6 luni: DIAGNOSTIC: - Mic DSA tip ostium secundum cu sunt stanga dreapta, nesemnificativ hemodinamic. - Capatul aortic al canalului arterial inca permeabil, dar fara semnificatie hemodinamica. NB: Aspectul ecografic arata o diminuare a leziunilor fata de examinarea precedenta, dar nu arata inchiderea lor. Intrebarea mea este daca mai sunt sanse sa se inchida DSA si canalul persistent (are 10 luni acum). Multumesc! Dana Gheorghe Redactor Libertatea Life&Style Tel 0729729159


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, de principiu, exista posibilitatea inchiderii spontane a celor doua defecte cardiace, DSA si persistenta de canal arterial. Este necesara monitorizarea ecocardiografica periodica a copilului, la intervale pe care le recomanda medicul cardiolog ce urmareste copilul. Daca simtiti necesitatea unei a doua opinii, va asteptam in centrul nostru, cu programare prealabila la telefon 031 9300. Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor