Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

20 iulie 2015

Ateromatoza


Bună ziua! Sotul meu,în varsta de 61 de ani, diabetic(Siofor si Insulina Lantus),are dureri la gamba stanga dupa o distanta de 150-200m parcursa.In repaus nu are dureri.Examinarea Angio-CT cu substanta de contrast intravenos releva:placi ateromatoase calcificate la nivelul aortei distale, arterei iliace comune si interne bilateral,artere femurale comune bilateral,femurale externe bilateral.Stenoza de 33,4%(NASCET)artera femurala externa stanga,proximal,prin ingrosare intimala.Placi ateromatoase calcificate artera politee bilateral,tibiala anterioara si posterioara bilateral,fibulara bilateral. Va rog sa ne spuneti daca necesita interventie chirurgicala si cat costa? Va multumesc, anticipat!


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, este necesar sa efectuam o angiografie periferica pentru a putea determina numarul, tipul si pozitia leziunilor, iar in functie de aceasta, tipul de tratament potrivit. Inainte de programarea angiografiei, se stabileste o consultatie la cabinet, pentru intocmirea completa a tabloului clinic. Va asteptam!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor