Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

22 iulie 2015

Re;montare stimulator cardiac


Stimate domn doctor, Ma numesc Simona Brinzea sunt din Campulung Muscel si va rog frumos,in limita timpului disponibil al domniei voastre sa-mi dati niste raspunsuri la ceea ce urmeaza: tatal meu Pislaru Ion in varsta de 78 ani a fost internat la Spitalul municipal Campulung in iunie 2015 cu o insuficienta ventriculara stanga. Practic in cursul zilei(aprox.in jurul orei 17.00) i se punea ceva in gat(ca un fel de secretie)pe care nu o putea expectora,motiv pentru care nu mai respira in profunzime si pulsul scadea pana la 38-40 batai pe minut(mentioneaz ca tensiunea a fost intotdeauna in limite normale 120/80).Intra,desigur,in panica dar odata ce pulsul crestea starea disparea.Luna aceasta in data de 15 iulie iarasi a avut aceleasi simptome ,motiv pentru care este internat in spital iar d-na dr.Belu(cardiologul)l-a diagnosticat cu boala de nod sinusal recomandand montarea unui stimulator cardiac.De aceea va cer sfatul sa ma directionati in vederea efectuarii acestei interventii. Va multumesc mult si astept raspunsul domniei voastre.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, stimata doamna Brinzea. Bineinteles ca va putem ajuta. Pentru inceput, va rugam sa ne trimiteti documentatia medicala a tatalui dvs., spre a determina exact ce tip de stimulator cardiac este necesar. Apoi, va vom contacta pentru a va comunica toate datele de care aveti nevoie, pentru a stabili impreuna programarea. Adresa de e-mail este iulia@centrele-ares.ro. Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor