Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

27 iulie 2015

intrebare fosfolipide (Alzheimer si insuficienta renala)


Buna ziua, Indraznesc sa va adresez o intrebare legata de fosfolipide, mai exact glicerofosfolipide (fosfatidilserina si fosfatidilcolina), si anume, daca acestea pot creste valoarea fosforului in cazul administrarii acestora unei persoane care face hemodializa. Persoana la care ma refer este mama mea, in varsta de 70 de ani care sufera de Alzheimer dar care face si hemodializa de aprox 3 luni. Fosfolipidele mentionate se gasesc intr-un supliment nutritiv pe care l-am administrat mamei timp de 1 luna, iar analizele au indicat o valoare crescuta a fosforului. Cautand informatii despre fosfolipide, am gasit ca fosforul ar fi constituent al acestora si de aceea mi-a fost teama sa-l mai administrez. Produsul despre care vorbesc este Neuro Optimeizer. Produsul mai contine si Citidina 5-difosfocolina. Posibil ca valoarea crescuta a fosforului sa se datoreze unor greseli in alimentatie si nu suplimentului. Consultantii firmei care comercializeaza produsul spun ca nu ar avea nici o legatura fosfolipidele cu cresterea valorii fosforului. De asemenea, am cerut pararea mai multor specialisti dar parerile sunt impartite, asa ca nu stiu ce sa mai cred. Mentionez ca am administrat produsul cu acordul medicului psihiatru si am discutat si cu medicul nefrolog cu privire la temerea mea in legatura cu fosfolipidele, insa nu am primit un raspuns concret cu privire la administrarea lui. Acestia spun ca nu ar influenta f mult. In speranta unui raspuns, Va multumesc.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, intr-adevar, nu influenteaza foarte mult nivelul fosforului, dar de nici foarte mare ajutor nu este in boala pacientei.



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor