Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

11 august 2015

TPSV


Buna ziua! In luna februarie am facut un Holter/24h, iar rezultatul a fost "TPSV repetitiva nesustinuta" si cateva extrasistole ventriculare izolate (116). Medicul cardiolog mi-a spus ca atata timp cat nu am avut simtpome in decursul celor 24h, am facut degeaba analiza. Mi-a prescris tratament in crize(diltiazem)si sa incerc sa fac EKG de criza. Exista si alta posibilitate sa obtin un diagnostic clar? Crizele de tahicardie sunt inconstante si sunt insotite de palpitatii, ameteli, dureri usoare in piept(mai degraba disconfort),oboseala si cateodata poliurie la sfarsitul crizelor. Va multumesc anticipat!


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, da. Cea mai clara metoda de a obtine un diagnostic clar este sudiul de electrofiziologie. Centrul nostru colaboreaza cu medici straini pe partea de electrofiziologie, astfel incat puteti conta pe un diagnostic precis si pe un tratament tintit. Pentru mai multe informatii, va rugam sa apelati numarul de telefon 0727 867 459. Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor