Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

20 septembrie 2015

Fibrom uterin


La un control ginecologic mi sa descoperit un fibrom miomatos,subseros\intramural pe peretele posterior al uterului de 45,7mm pe 43,3mm.Mi sa propus interventia chirurgicala histerectomie,am 42 de ani as dori sa am si sfatul dv.inainte de a face interventia sau daca poate fi o alta solutie .Am hemoragii abundente la menstruatie,dureri de spate,burta.Fibromul a crescut din 9-07-2015 de la 30,7mm pe 34.1 la dimensiunea scrisa mai sus.Va multumesc.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, potrivit descrierii, histerectomia este o manevra mult prea agresiva, si care nu este necesara. De obicei este indicata doar daca dimensiunile fibromului depasesc 15 cm, daca exista suspiciune sau diagnostic de malignitate, si daca pacienta are peste 55 de ani. Un fibrom de 45 mm se poate trata cu facilitate si eficienta prin embolizare. Ne puteti trimite rezultatul ecografiei scanat pe adresa de e-mail office@drnechifor.ro, impreuna cu mai multe detalii medicale. Telefonic, puteti obtine informatii si programare apeland 0745 355 437. Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor