Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

30 octombrie 2015

Sanatate


Am avut un inpuls la inima acum 1 an și am fost la mulți medici miam făcut multe analize și cardiograme am luat multe medicamente prescrise de doctori dar nu am avut nicio ameliorare sintomele persista și acum nustiu ce sa mai cred sintomele vin ca o vibrație puternica circa 3 batai puternice la inima și an secunda următoare amorțesc tot corpul și respirație grea moleciune an corp dacă vreau sa stau pe partea inimii sa cu fata an sus nu pot sta am impulsuri multe și puternice și simt ca mă sfârșesc și firbinteala an gat va rog dacă puteți sa mă ajutați Mulțumesc


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, aveti nevoie de consult, ecografie cardiaca si montare de holter de 24 de ore pentru a va putea stabili un diagnostic si un tratament precis. Pentru mai multe informatii, va rugam sa sunati la 031 9300.



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor