Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

17 noiembrie 2015

TPSV


Buna seara.Am 69 de ani,in 2oo8 am fost diagnosticat cu TPSV s1 am urmat tratament cu isoptin 80mg/zi,iar de trei ani iau rytmonorm 225mg/zi.Am dus o viata activa fara a avea probleme.Crizele erau scurte,imi dadeau doar o senzatie usoara de disconfort,fara sa fiu nevoit sa ma opresc din mers sau din alta activitati in care eram angrenat.In ultima luna insa creizele au devenit ceva mai dese si apar in special la efort,chir la mersul normal pe jos.Din doua controale facute mai recent (un EKG facut in criza si un altul facut de un medic electrofiziolag)a rezultat ca fibrilatia este ritmica si nu haotica si ca punctul parazit responsabil de declansarea fibrilatiilor s-ar afla in apropierea liniei principale si in partea superioara a ventricolului stang.Rog un specialit din cadrul centrului dv. daca are amabilitatea sa-mi respunda:-daca in cazul descris este necesara interventia de AFR; -daca aprapierea punctului ce trebuie ablat de linia principala constituie un element de dificultate in derularea interventiei; -care este costul unei asemenea interventii la clinica dv. In speranta ca voi primi un raspuns calificat si sincer, va multumesc. - -


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna seara, pentru a va putea raspunde pertinent si complet, va rugam sa ne trimiteti documentatia medicala, inclusiv ECG pe adresa de e-mail iulia@centrele-ares.ro. Va multumim!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor