Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

12 decembrie 2015

FIBRILATIA ATRIALA SI FLUTTER


BUNA ZIUA,TATAL MEU ACUM 10 LUNI A FOST INTERNAT DE URGENTA PENTRU CA SE SIMTEA FOARTE RAU.DIAGNOSTICELE AU FOST URMATOARELE: -INSUFICIENTA CARDIACA CONGESTIVA CLASA III -FIBRILATIE ATRIALA PERMANENTA -ANGINA PECTORALA DE EFORT CU PRAG MEDIU -HTA PRIMARA GRAD II CU RISC INALT -INSUFICIENTA MITRALA SEVERA PRIN PROLAPS AL AMBELOR VALVE MITRALE -HTP MODERATA -NONCOMPLIANTA LA REGIM -INSUFICIENTA RENALA CRONICA STADIUL RAF -INSUFICIENTA HEPATO MODERAT -HIPERCOLESTERIMIE SEVERA. IN MOMENTUL DE FATA IA URMATORUL TRATAMENT CORYOL,DIGOXIN ,FUROSEMID,TROMBOSTOP,OMEZ,ZOMEN,ROSWERA,ESENTIN.DIN CE MI-A POVESTIT ACUM DOUA ZILE L-A LUAT CU TRANSPIRATII RECI LA FRUNTE SI SIMTEA CA O GHEARA IN ZONA INIMII,CU O USOARA AMETEALA.DIN CE AM MAI CITIT ASTA POATE FI UN INFARCT MIOCARDIC.ASTA FIIND A TREIA OARA IN ULTIMELE 10 LUNI. NU MA PRICEP DAR DIN CATE AM CITIT ESTE GRAV BOLNAV,O SA POATA TRAI CU PASTILE SAU E POSIBILA O INTERVENTIE CHIRURGICALA. ASTEPTAM UN RASPUNS,VA ROG SA NE AJUTATI.VA MULTUMESC.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, pentru a va putea raspunde in mod pertinent la toate intrebarile, este necesar ca pacientul sa se prezinte la un consult cu un medic cardiolog, in cadrul caruia sa se efectueze si o noua ecocardiografie. Durerea din piept poate ascunde o afectare grava a arterelor coronariene; de aceea,urmatorul pas va fi, cel mai probabil, internarea in vederea coronarografiei si eventual, rezolvarea leziunilor prin angioplastie cu stent. Tot coronarografia neva furniza informatii importante si despre celelalte diagnostice. Este foarte putin probabil sa se poata tine situatia sub control prin medicamentatie; va recomandam sa va prezentati cat de curand se poatein centrul nostru pentru investigatii si tratament.



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor