Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

22 decembrie 2015

Fibrom Uterin


Buna seara. In urma durerilor avute in ultimele 3 luni (dureri abdominale la ciclu cat si in afara ciclului , dureri la contact sexual, sangerare abundenta la ciclu, uneori cu cheaguri) am decis sa merg la un control ginecologic. In urma ecografiei ginecologica transvaginala doctorul a constatat la uter ca structura "este neomogena cu o formatiune cu diametrul de 8.6mm situat intramural posterior in contact cu endometrul cu ecogenitate sugestiva petru fibrom uterin". Diagnostic : Fibrom Uterin. Intrebarea mea este ce ar trebui sa fac in situatia aceasta? Astept raspuns. Va multumesc!!!


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, este absolut necesar sa efectuati o noua ecografie in cadrul Centrului ARES, pentru a preciza care sunt cauzele simptomelor dvs. In general, este putin probabil ca un fibrom de doar 8mm sa ridice astfel de probleme, dar exista posibilitatea ca realitate, dimensiunea sa fie alta, sau ca afectiunea sa fie de fapt o adenomioza (ingrosare a mucoasei uterine). In ambele cazuri, se poate aplica tratamentul prin embolizare. Pentru mai multe informatii, va rugam sa apelati 0745 355 437. Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor