Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

12 ianuarie 2016

Tensiune arteriala


Buna ziua, as dori sa efectuez o programare pt tatal meu in cadrul centrului de excelenta in cardiologie si am nevoie de indrumare. Dansul are tensiune arteriala oscilanta si o aritmie cardiaca. In prezent prezinta ameteli puternice frecvente si stare de slabiciune, doreste sa efectueze investigatii amanuntite pentru a vedea cauza si nu stiu ce proceduri ar trebui sa efectueze. Multumesc.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, tatal dvs. are nevoie in primul rand, de un consult cardiologic temeinic, in cadrul caruia sa se efectueze ecografie de cord, electrocardiograma, sau chiar montare de aparat Holter (monitorizeaza ritmul cardiac timp de 24 de ore). Vom descoperi in cadrul consultului daca ametelile si slabiciunea au o cauza arteriala (ischemie), sau mai degraba una electrica. Vestea buna este ca exista tratamente minim-invazive, permanente, pentru oricare dintre cele doua categorii de afectiuni, bineinteles, daca va fi cazul. Veti fi contactata telefonic de catre un membru al echipei ARES pentru programare / mai multe informatii. Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor