Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

28 ianuarie 2016

Discomfort in zona inimi


Buna ziua . Am iun disconfort in zona inimi si înțepături sub brațul stâng si in spate de câteva luni. Am facut 4 EKG analize la sânge radiografie la plămâni , tensiunea este buna ! De 2 saptamani ma doare spatele de parca as avea ceva ascuțiți in piept , dimineața abia ma pot ridica din pat. Doctorul mia recomandat si o radiografie la coloana dar încă nu am rezultatele. Este adevărat ca na panichez putin si ma si frustreaza situația ca nu pot fi normal si incerc sa stau tot timpul liniștit si incerc sa dorm devreme, dar nu cred ca este un atac de panica ... Durerea e prea mare si nici nu imi este frica ca mor sau ceva de genul. Este posibil sa am ceva la inima totuși ca sincer eu nu prea cred ca ar fi coloana? Mulțumesc


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, nu ati precizat varsta dvs. In general insa, un consult cardiologic trebuie sa reprezinte mai mult decat EKG - aveti nevoie si de ecografie cardiaca, si eventual de un consult de cardiologie interventionala. Nu radiografie de coloana va trebuie, ci RMN coloana lombara si toracala, eventual si cervicala. In general, durerea de inima nu se mentine doua saptamani continuu, dar trebuie sa va investigati amanuntit. Nu trebuie sa stati linistit, si faptul ca aveti o durere nu va face anormal, ci o persoana care la un moment dat in viata are o suferinta ce trebuie analizata si tratata. Daca este vorba intr-adevar de atac de panica, trebuie elucidat rapid si scos imediat din calcul, prin consiliere psihoterapeutica. O asemenea suferinta v-ar putea incurca mai mult decat toate cele fizice, la un loc. Sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor