Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

12 februarie 2016

Atriu stang marit


Buna ziua, Va rog mult sa ma ajutati cu cateva informatii cu privire la interventia chirurgicala in situatia in care atriu stang este marit. In ce consta acesta operatie, mai exact care sunt pasii de urmat si ce costuri presupune. Pacienta are varsta de 72 ani si este diabetica grad II. Multumesc


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, trebuie sa stim de ce anume este marit atriul stang. In aceasta ordine de idei, fie va rugam sa aduceti pacienta la evaluare cardiologica completa - ecografie de cord, ECG si consult, fie sa ne trimiteti documentele medicale. "Atriu marit" nu exista ca si boala de sine statatoare, ci este consecinta a unei boli: de exemplu - fibrilatii atriale, defecte de sept, valvulopatii. Concluzia este ca se trateaza boala de fond, astfel incat sa obtinem ameliorarea sau disparitia consecintelor - in acest caz, dilatarea atriului. Pentru programari, va rugam sa apelati telefon 031 9300.



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor