Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

15 februarie 2016

Angioplastie coronara


Buna ziua, Numele meu este Ion MITU, sunt din Mangalia si am 56de ani.In anul 2o11 am facut o coronarografie la spitalul militar B in urma careia am fost depistat cu urmatorul diagnostic. INJECTARE CORONARA STANGA: -Stenoza 70-80% seg 2 distalLAD. Stenoza 80%seg 3 aplical LAD. Stenoza 40-50% la originea MG 1. Stenoza 80% la nivelul MG2. INJECTARE CORONARA DREAPTA: -Stenoze seriate nesemnificative avand grad maxim 50% seg 3. TRATAMENTUL MEDICAMENTOS PE CARE-L URMEZ: -Concor 5 mg; moduxin 35 mg; amlohexal 5 mg; prestarium 5 mg; trombex 75 mg; aspirin cardio si famotidina. In urma acestor rezultate nu am facut nicio interventie.Am tinut o dieta severa si tratamentul medicamentos recomandat:Am facut multa miscare, alimentatie mediteraneana,eliminat stres.Trei patru ani fara nicio problema! De cca doi ani din cauza stresului de la serviciu cred ca boala mea a recidivat, ba chiar s-a agravat. Spun asta deoarece incep sa am dureri in piept din ce in ce mai des cu toate ca efortul pe care-l fac este unul minim. Rugamintea mea la institutia dvs este daca Dl dr Dan Deleanu, in urma celor relatate, mi-ar putea da un raspuns si recomandare. Cu dansul as dori sa parcurg toate etapele pana rezolvarea problemelor mele. Cu respect, Ion MITU


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua. Din pacate, tratamentul medicamentos si dieta mediteraneana nu pot vindeca o afectiune asa cum este ischemia vaselor coronariene. De aceea, luand in considerare statusul arterelor dvs. inca din anul 2011, dar si simptomatologia accentuata despre care ne-ati povestit, se impune urgent efectuarea unei noi coronarografii, si probabil, angioplastia vaselor de sange ingustate. Sa speram ca nu este prea tarziu si ca vom reusi tratamentul prin angioplastie cu stent. Mai multe informatii / programare puteti obtine apeland 0727 867 459 sau 031 9300 - Lavinia Riciu.



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor