Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

28 martie 2016

Uter polifibromatos


Buna ziua, va rog sa-mi comunicati daca se poate face embolizare uterina in cazul meu, care sunt costurile si daca este suportata de CASMB, daca da, in ce cuantum. M-ar interesa si daca exista riscul de recidiva. Am 48 de ani, sufar de tiroidita autoimuna cu hipotiroidie trat. cu Euthyrox de 125 microgr., astm bronsic si alergii.Nu am intrat inca la menopauza. FSH 2.79 si LH1-6.98 faza luteala. Am uter polifrobomatos cu dimensiunile in mm.:post. 81.02/67.96; ant. 73.92/70.30; ant. supraistmic 44.89/37.87; subseros 26.04/26.35. Va multumesc anticipat!


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, cel mai probabil, se poate efectua embolizare uterina in cazul dvs., dar bineinteles, este indicat sa ajungeti la un consult, in cadrul caruia sa efectuam si ecografie transvaginala, daca va fi cazul. Dat fiind faptul ca aceasta sectiune este indicata laturii medicale a problemei, veti primi informatiile medicale telefonic sau pe e-mail. Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor