Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

30 martie 2016

Vertebroplastie


In data de 22 Ianuarie am suferit un accident rutier in urma căruia m-am ales cu fractura tasare T11 amielica , si mi s-a recomandat repaus la pat pt 60 zile cu minima mobilizare cu corset. Începând cu data de 18 Martie sunt internat pt recuperare dar medicul curant fizioterapeut nu este de acord sa m-a ridice in picioare deoarece din analiza dansului asupra CT-ului făcut recent considera ca nu este deloc consolidata fractura si mi- a sugerat sa iau in considerare si o Vertebroplastie . In plus, am constatat ca T8 a suferit o tasare mai veche care in prezent este consolidata. Pentru o prima părere pot sa va transmit pe What's App (dacă primesc un Nr de tel) câteva capturi foto din cuprinsul CT.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, puteti expedia capturile CT pe numarul de telefon 0731771111. Daca ati avea posibilitatea de a trimite intreg continutul CD-ului pe e-mail, poate ca ar fi mai clar asa. Adresa este iulia@centrele-ares.ro. Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor