Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

4 aprilie 2016

EMBOLIZARE 3 FIBROAME UTERINE IN FRANTA


As dorii si eu sa stiu daca imi puteti monitoriza o embolizare de 3 fibroame uterine realizata in Franta (la Montpellier, Dr Serres-Cousiné), in luna noiembrie 2014? De o luna de zile am o senzatie de balonare si de durere intr-unul din fibroamele necrozate, cel mai mare de fapt. Sunt in panica totala pentru ca stiam ca sunt necrozate si in plus in luna ianuarie, la un control ginecologic, in Craiova, totul era bine... Durerea este punctuala si de slaba intensitate. Exista posibilitatea de revascularizare a acestor fibroame va rog?vreo posibila infectie?sau ceva si mai grav care sa imi afecteze uterul va rog? Va multumesc anticipat pentru raspuns. Denisa Subtirelu


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, de regula, se recomanda monitorizarea chiar la centrul la care ati efectuat embolizarea. De principiu, va puteti programa pentru urmarirea fibroamelor si in cadrul spitalului Ponderas, insa trebuie sa tineti cont de faptul ca aveti nevoie si de urmarirea atenta a medicului radiolog interventionist care a efectuat procedura. Este putin probabil sa aveto infectie la aproape doi ani de la procedura, insa daca embolizarea nu s-a realizat complet, nu putem exclude o eventuala revascularizare care sa necesita o noua interventie. Aceste posibilitati se pot verifica prin rezonanta magnetica - RMN sau ecografie transvaginala. Pentru mai multe informatii, puteti apela telefon: 0745 355 437. Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor