Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

12 martie 2018

intrebare


Buna ziua , Din cauza ca anul trecut, mai multe luni la rand (6 luni ) am avut sangerari abundente si mi s-a gasit un fibron de 2 cm am hotarat la îndrumarea doctorului ca cel mai bine este sa imi pun un sterilet hormonal ( Mirena) , zis si facut , la sfarsitul lunii l-am pus , am stiut de la bun inceput ca sant dereglari hormonale majore , am trecut prin toate starile , dureri de san , dureri de cap , acnee , sangerare necontrolate ,mai multe zile, mi s-a diminuat ca si cantitae , dar in luna februarie ma tinut trei saptamani pe 28 februarie mi-a trecut dar am ramas cu dureri de burta care daca pana acum erau suportabile acum nu mai sunt , urinez foare des ,, mi s-a umflat partea de jos a burtii , simt ovarele umflate si când stau pe scaun simt o durere ca apas pe ceva. Credeti ca steriletul ar trebui scos la consult saptamana trecuta dr a zis ca este in regula ca acestea sunt efectele secundare dar eu nu mai suport durerile dupa ce urinez sunt groaznice .


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, vă recomandăm să mergeți să faceți un examen de urocultură și o cultură vaginală. Este posibil să aveți o infecție urinară. Dacă rezultatele ies negative, vă recomandăm să vă programați la un consult ginecologic. Ne puteți contacta la numărul de telefon: 031 9300. Multă sănătate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor