Centrele de Excelenta in Cardiologie si Radiologie Interventionala

Conferinta Nationala de Medicina de Familie Suceava

498 Vizualizari
 

Centrele de Excelenta in Cardiologie si Radiologie Interventionala ARES participa in calitate de sponsor la Conferinta Nationala de Medicina de Familie, conferinta ce are loc in perioada 4-7 iulie 2013 la Casa de Cultura Suceava.

„Dorim sa sprijinim orice activitate de educare si dezbatere medicala. In cadrul acestei conferinte, medicii de familie vor avea pe de o parte posibilitatea de a-si impartasi experienta, pe de alta parte de a lua contact cu cele mai noi tehnici, cele mai noi aparate de diagnostic si tratament si totodata cu cele mai noi terapii. Crezul nostru îl reprezintă TERAPIA CONSERVATOARE, medicina este revolutionară abia atunci cand vei trata un pacient de o afectiune pastrându-i totodată integritatea anatomică.

Ne bucuram sa participam la evenimentele care au menirea de a-i oferi medicului informatii legate de cele mai noi terapii, terapii minim invazive. Medicina de familie este acea ramura a medicinei care are o importanta majora pentru pacientul roman.

Doar printr-o legatura stransa intre medicul de familie, pacient si medicul specialist, vom reusi fie sa prevenim, fie sa tratam bolile vasculare sau cardiovasculare in faze incipiente, in felul acesta, vom reduce considerabil numarul de interventii chirurgicale complexe si vom reusi sa efectuam din ce in ce mai multe proceduri minim invazive, proceduri ce au menirea de trata afectiunea pacientului fara riscurile anesteziei, fara riscurile procedurilor chirurgicale clasice, fara cicatrici, fara durere, fara recuperare de lunga durata si fara spitalizare. In felul aceasta reintegrarea sociala a pacientului se va reduce de la cateva saptamani la cateva zile. Cu alte cuvinte, noi credem că viitorul medicinei îl reprezintă intervențiile minim invazive și în aceste intervenții vom excela. Până la urmă, excelența nu este decât accesul perpetuu la inovație”

Iulian PlescanChief Operating Officer

Centrele de Excelenta in Cardiologie si Radiologie Interventionala ARES

ADVANCED RADIOLOGY ENDOVASCULAR SOLUTIONS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau
contacteaza-ne tu!

Call Center
031 9300

X

Sună Mesaj