Centrele de Excelenta in Cardiologie si Radiologie Interventionala

Ginecologia, un nou departament in cadrul Centrelor ARES Bucuresti

5249 Vizualizari
 

Centrele ARES au lansat departamentul de Obstetrică-Ginecologie coordonat de către Dr. Cristiana Boitan, medic primar Obstetrică-Ginecologie.

Datorită expertizei sale, Dr. Cristiana Boitan va lucra în strânsă colaborare cu unul dintre cei mai buni medici primari specializați în Radiologie Intervențională: dr. Rareș Nechifor.

Dr. Rareș Nechifor a tratat cu succes peste 10.000 de paciente suferind de fibrom uterin și este Coordonatorul Centrului European de Training și Excelență în Terapia Endovasculară a Fibromului Uterin – singurul centru de excelență din Sud – Estul Europei.

Sunt încântată că pot colabora îndeaproape cu unul dintre cei mai importanți medici radiologi din Europa. Fibromul uterin, afecțiune tratată cu succes de către dr. Nechifor prin embolizare uterină, este întâlnit la peste 50% dintre femeile din România, de aceea, este foarte important ca acestea să fie informate corect cu privire la cele mai bune metode de tratament.

De asemenea, în cadrul secției de Obstetrică- Ginecologie, pacientele vor putea beneficia de pachete extinse de investigații ginecologice precum: consultații ginecologice complete (ecografie endovaginală cu recoltare de secreție și test Babeș-Papnicolau, consultații obstetrică, videocolposcopie, ultrasonografii, întreaga gamă de analize pentru depistarea BTS-urilor(boli cu transmitere sexuală) etc. În scop diagnostic, pacientele au posibilitatea de a efectua la indicația medicului specialist, manevre de electrorezectie, chiuretaj biopsic, aspirație endometrială și cauterizare.”, explică dr. Cristiana Boitan, medic primar Obstetrică-Ginecologie.

Din luna octombrie a acestui an, medicul primar Cristiana Boitan poate fi găsit în incinta Spitalului Monza, în cadrul Centrelor ARES. Pentru programări, puteți suna la numărul de telefon: 031. 9300.

Comentarii

  1. Buna ziua ma numesc Adriana bahica pacienta domnului doctor nechifor care ma operat de fibrom uterin anul trecut ,am făcut analize scor Roma pentru niște investigații mai profunde as vrea sa pot lua legătura cu doamna doctor boitan cristiana pentru ami citi și mie analizele va multumesc mult din suflet dacă ami puteți lasa un nr de tel sau un email al doamnei doctor boitan cristiana

    1. Bună ziua, v-am răspuns pe adresa de e-mail după cum v-am și promis inițial. Vă dorim multă sănătate!

1 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau
contacteaza-ne tu!

Call Center
031 9300

X
Sună Mesaj