Centrele de Excelenta in Cardiologie si Radiologie Interventionala

Un nou medic in cadrul Sectiei Destinate Inchiderii Percutane a Malformatiilor Congenitale Cardiace

634 Vizualizari
 

Echipa Centrelor ARES Bucuresti beneficiaza acum de experienta in domeniul cardiologiei pediatrice a dr. Cristina Olteanu (Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu Bucuresti), medic primar ce detine competenta in ecografie cardiaca.

Dr. Olteanu, alaturi de dr. Silvia Iancovici si dr. Vasileios Thanopoulos realizeaza procesul de selectie a cazurilor eligibile pentru tratamentul percutan al malformatiilor cardiace congenitale la copii si adulti, si dar si pe cel de urmarire periodica post-interventionala.

„Ne bucuram nespus sa avem alaturi de noi un medic cu o asemenea experienta. Am convingerea ca echipa departamentului dedicat Inchiderii Percutane a Malformatiilor Congenitale Cardiace precum si a Primei Sectii de Angiologie Pediatrica din Sud Estul Europei, va oferi cel mai performant diagnostic precum si cel mai revolutionar tratament al afectiunilor angiologice ale copiilor. Cu siguranta, prezenta doamnei doctor in echipa ARES, reprezinta un pas important in parcursul nostru in tratarea prin metode minim invazive, a afectiunilor copiilor din Romania.” – Iulian Plescan – Director Operational Centrele ARES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau
contacteaza-ne tu!

Call Center
031 9300

X

Sună Mesaj